Beroemde schilderijen – de kunsten, de schilders en de controverses

In 2005 waren het Today-programma van Radio 4 en de zomerplot van de National Gallery in onderzoek naar het meest opmerkelijke schilderij van Groot-Brittannië. Er bleef twist bestaan ​​rond dit plan, dat werd gezien als een ongelooflijke methode om vakmanschap te prijzen. Vanaf het begin was het de oppositie voor het populaire kunstwerk en later voor het meest prominente schilderij van Groot-Brittannië. Ambachtsman Jack Vettriano, wiens kunstwerken verschillende welkomstkaarten versterkten, zat niet in de beste 10-lijst. Een expressiewerk van Rembrandt, beslist ten gunste van het meest bekende canvas, kon geen plek in de 10 vinden. Een bord van drie, inclusief een expert, een vakman en een BBC-gouverneur, koos het lot van deze kunstwerken. in het overzicht. De gevierde schilders, Francis Bacon, Pablo Picasso en Lucian Freud, kregen niet de eer voor hun vakmanschap. Geen enkele schilder uit de 21e eeuw werd herinnerd voor het overzicht. Vervaardigd door de heer en mevrouw Clark en Percy van David Hockney (1970-71) was het enige schilderij van de twintigste eeuw dat werd ingeschreven. De meest gevestigde artistieke creatie in de lijst was Arnolfini Portrait van Jan van Eyck, dat teruggaat tot 1434. Een groot deel van de kunstwerken dateert uit de negentiende eeuw.

De schilder van “The Marx Brothers” (1980), Andy Warhol, zat de laatste tijd midden in het debat over uitdrukkingen. Warhol werd rijk en bekend toen zijn compositie “Ten Portraits” in het Joods Museum werd getoond. Warhol verzamelde een hoop geld door middel van canvasafbeeldingen. Hij zou foto’s maken voor personen die hem meer dan $ 37.000 boden voor een afdruk. De crème van de grote namenvereniging van ongeveer 1.600 individuen wilde hem graag betalen voor een vertegenwoordiging. In 1979, toen zijn schone kunsten werden getoond in het Whitney Museum of American Art, gaven de aangestelde autoriteiten hem de schuld voor het misbruiken van de Joodse bevolkingsgroep voor geld.

Craftsman Andy Warhols ‘The Marx Brothers’ (1980) verscheen op 16 maart opnieuw in het Joods Museum als ‘Warhol’s Joden: tien portretten heroverwogen’. Verschillende foto’s die in de presentatie verschenen, zijn gemaakt door specialisten Albert Einstein, Franz Kafka, George Gershwin, Gertrude Stein, Golda Meir, Louis Brandeis, Martin Buber, de Marx Brothers, Sarah Bernhardt en Sigmund Freud.

Een andere meest recente bewering die menselijke uitdrukkingen verontrust, is gemaakt door Adam Cullen in de Australische hoofdprijs voor strikt vakmanschap. Op het betwiste kunstwerk staat de regel “just ladies drain”, gegraveerd op het kruis met Christus. De lijn is gemotiveerd door een deuntje van Alice Cooper. Een van de juryleden van de Blake Prize had het bestuur tegengehouden door dit kunstwerk nadrukkelijk aan de kaak te stellen. Schilders zijn afhankelijk van strenge foto’s om een ​​topsituatie in de lijst te krijgen. Een ander twijfelachtig strikt beeld was dat van Melbourne-feestjongen, Corey Worthington als Jezus. Precies het tegenovergestelde dat de prijscoördinatoren nodig hadden, was elke discussie na de opruiende werken van het laatste jaar van het beeld van de Maagd Maria in een boerka en een 3D-afbeelding van Christus die eruitziet als Osama-bus Laden. De premier John Howard en de aartsbisschop van Sidney schrokken van de schone kunsten.

In sommige gevallen blijf ik nadenken of specialisten kunstwerken maken vanuit een intrinsieke behoefte om te communiceren of dat ze artistieke creaties maken om de discussie te verdoven en op te wekken. Misschien is het een beetje van beide; het type articulatie van de vakman is twijfelachtig.

Mijn naam is Annette Labedzki. Ik ben een Canadese conceptuele schilder. Ik ben al heel lang een fulltime vakman.

Het is heel gemakkelijk om lid te worden, klik op “registreren”, “inloggen”, “maak / verzoek album” (dit is de plaats waar u uw verzameling in het bijzonder een titel geeft) op dat punt “overdracht van foto’s”, ik last meestal gewoon een paar allemaal op. Als je eenmaal hebt gestapeld, kun je naar de bestemmingspagina gaan, klik op “klantendisplay” en je ziet je foto’s! Uiteraard zijn er geen kosten en uw fotooverdracht is onbeperkt! Voor ambachtelijke verzamelaars is dit een ongelooflijke plek om uniek vakmanschap te kopen tegen buitengewone kosten.