Twee profs bespreken welke Nasdaq 100-aandelen u moet kopen

Expert zegt dat Peloton zijn abonneebestand in de postpandemische wereld zal behouden.

Craig Johnson van Piper Sandler ziet 40% voordeel en 17% nadeel in TSLA.

 

Analist Alex Potter heeft een koersdoel van $ 1.200 per aandeel op Tesla-aandelen

De Nasdaq 100 heeft zich sinds het dieptepunt in maart 2020 voor meer dan 100% hersteld. Ondanks een sterke groei staan ​​verschillende opmerkelijke aandelen, waaronder Tesla Inc (NASDAQ: TSLA), Zoom, Splunk, Baidu en Peloton Interactive Inc (NASDAQ: PTON), nog steeds 30% tot 50% lager dan hun hoogtepunten van het afgelopen jaar. Aandelen NASDAQ koers is positief.

 

De pullback vertegenwoordigt een goede koopkans voor beleggers. Boris Schlossberg van BK Asset Management koos vrijdag zijn favoriet op CNBC’s “Trading Nation”:

 

Abonnees blijven rond

De directeur voor FX-strategie van het bedrijf sprak zijn vertrouwen uit dat Peloton zijn abonneebestand in de postpandemische wereld zal behouden. Zelfs wanneer sportscholen en indoor cycling-studio’s weer opengaan voor het publiek, voegde hij eraan toe, zal het gemak dat Peloton biedt ervoor zorgen dat zijn abonnees blijven hangen.

 

 

Volgens Schlossberg betekenen de innovaties van Peloton niets minder dan een revolutie in de trainingsindustrie. Net als veel andere technologiebedrijven zal het Amerikaanse fitnessapparatuur- en mediabedrijf zijn klantenbestand op de lange termijn blijven uitbreiden, terwijl het tegelijkertijd de kosten verlaagt.

 

In een reactie op het op abonnementen gebaseerde model van Peloton en het voordeel van de first-mover, zei Schlossberg:

 

“Wall Street hecht graag waarde aan abonnementsdiensten. Dat is de digitale economie van de toekomst en dat maakt Peloton zo’n aantrekkelijke langetermijnaankoop.”

Retailanalist Simeon Siegel van BMO Capital Markets is echter voorzichtig over Peloton. Op jaarbasis staat het in New York gevestigde bedrijf momenteel iets minder dan 25% lager op de aandelenmarkt.

 

Craig Johnson kiest Tesla als zijn favoriete Nasdaq-aandeel

Tijdens hetzelfde interview met CNBC herhaalde Craig Johnson, senior technisch onderzoeksanalist van Piper Sandler, de opmerkingen van Schlossberg over Peloton, maar koos Tesla op dit moment als zijn favoriete investering. Op Aandelen.nl vindt u voldoende informatie.

 

Volgens Johnson consolideert Tesla – het aandeel is met 30% gedaald ten opzichte van zijn hoogtepunt. Van $ 500 per aandeel tot $ 900 per aandeel, volgens de analist, bevindt de Amerikaanse fabrikant van elektrische auto’s zich in een handelsbereik.

 

“Vanuit mijn perspectief heb je 40% voordeel, 17% nadeel. Dit is een aandeel waarvan ik denk dat het het in de tweede helft van het jaar goed zou kunnen doen. De fundamenten en technische aspecten lijken hier op elkaar af te stemmen.”

Johnson benadrukte ook dat Alex Potter van Piper Sandler ook positief is over het aandeel met een koersdoel van $ 1.200, bijna het dubbele van de huidige prijs per aandeel. Luke Lloyd heeft echter een heel andere mening. Op jaarbasis staat Tesla momenteel zo’n 15% lager op de beurs.